web analytics
News Reporter

20 thoughts on “Piramida u Srbiji?

 1. mama mi je pricala neku pricu kada sam bila mala da na Rtnju cesto udarju gromovi iz cista mira…tako da ta planina mi je oduvek bila nekako strasna!

 2. Pa ne udaraju bas iz cistog mira ali kad je lose vreme stvarno udaraju gromovi u vrh. Na vrhu ja bila crkvica koju su kopaci zlata ostetili eksplozivom a posle su posao nastavili gromovi. Juce kad smo se penjali bilo je super vreme, pri vrhu su poceli da se navlace kisni oblaci i morali smo na brzinu da se spremimo i poletimo. Ja sam sleteo 15-tak minuta pre kise

 3. joooj bas si imao srece!

  ja svaki put kada prodjem pored Rtnja i kada pogledam vrh setim se mamine price i bas mi je onako malo jezivo, ali sa druge strane me bas zbog toga i jako privlaci da se popnem. Nazalost iako sam cesto u blizini jos to nisam uradila. No ima vremena. Nece Rtanj nigde da ode:)

 4. као што сам рекао и на форуму има елемената да је пирамида, само се ви смејте. Ретко у природи има равних ивица и то баш као купа. А друго је то што је нама смешно да се пирамида налази у Србији, била она то или не.

 5. Pa bosanci vec naplacuju obilazak piramida.Da imamo ljude koji se nebi smejali nego koji bi krenuli sa iskopavanjem mi bi verovatno imali najvecu piramidu na svetu,jel visina vrha piramide prekrivene zemljom iznosi 1540 metara nadmorske visine..Trenutno najvecu piramidu imaju bosanci 220 metara dok je keopsova piramida visoka 149 metara.Bosanci imaju i parolu (jebes zemlju koja piramidu nema):):):)

 6. Boga mi iz jednog ugla stvarno izgleda kao Piramida, trebalo bi da se proveri, isto je tako u Visokom pronadjena piramida

 7. Pa definitivno tu ima nesto, iluzija je ovo sto danas ucimo iz knjiga o praistoriji i starim civilizacijama, kako objasniti podvodne gradove kod Japaana, zvanicne institucije o tome cute, jer nije u pitanju znanje vec fotelja. Ovo u BiH je definitvino djelo ljudskih ruku i to najverovatnije da je radjeno prije potopa koji se definitivno desio, tako je najlakse objasniti sloj zemlje ispod kojeg se objekat nalazi, a posledica je mulja koji je nastao usled potopa.

 8. ljudi…da li je neko cuo pricu,i ima li nekakvih informacija,da li postoji neka rupa na vrhu planine ??
  ja sam cuo da je to rupa koja sluzi kao nekakkav ventilacioni otvor ili tkao nesto.. Da li je neko bio gore i moze li neko da mi objasni to ??

  Ja se spremam za 2 nedelje se i penjem na rtanj 😀

 9. Pa rupa postoji, malo ispod vrha sa severne strane. Sad da li je ventilacioni otvor to ne znam, ali da je ima ima je. Ja sam se peo oko 60-tak puta na Rtanj i nisam nikad video vanzemaljce. A cuo sam da ce se raditi istrazivanja na planini, ali ne znam sta tacno traze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.