web analytics

.: MeMe by PU :.

E sad mene voznja asocira na mnoge stvari (uglavnom lepe): na voznju snowboarda po dubokom snegu gde jos niko nije prosao pre mene, na voznju automobilom u zavisnosti od raspolozenja (agresivno ili laganica …) voznju mont bike-a po planini, na voznju kako samo to muzika moze da vozi…

No ovaj put me ne asocira na nista tako lepo, ovaj put me asocira na voznju kada te voze razni prosti i nepismeni majmuni, koji su trenutno na takvom polozaju da misle da su uhvatili Boga za m**a, koji prosipaju velikodusno svoju “ogromnu pamet” a uz to te deru i zavlace ti bezobrazno ruku u dzep kao da misle da je to tebi sve palo sa neba.

E sada cu da vam objasnim sta me snaslo danas. Imam (tjs. moji drze staklorezacku radnju). Danas su oni bili na putu pa i ja sam morao malo da se ukljucim u posao. E sad dodje u neko doba serviser fiskalnih kasa da uradi “Obavezni godisnji tehnicki servis kasa”, ukuca on par brojeva, saceka da mu izbaci izvestaj, popuni servisnu knjizicu, izvadi vec pripremljeni racun za pruzene usluge i to sve u nekih 5 minuta posla. Pogledam ja racun i zaprepastim se!!! Okruglo 3500.00 dinara. Pitam ja njega onako u cudu ” Pa zasta bre majstore ovolike pare” ( i tu ti ja pocrvenim malo, razmisljam pa ja ne cenim njegov rad kako me nije bre sramota?). A on ce meni onako bez blama “pa toliko je odredila drzava, a ja samo radim svoj posao, pa jos i dodaje da je kazna ako ti dodje inspekcija 100.000.oo dinara”, okrete se covek i izadje bez blama na vrata.

Onako zbunjen i besan pozovem ja prijatelja u Boru, MAzu (neki ga znaju), jer i on servisira fis. kase, i na moje pitanje koliko on naplacuje tu uslugu odgovara mi da on to radi za 2000.oo din. a da je propisana cena od drzave, republike ili sta ti ja znam vec od koga 20 evra. Posle izadjem da zavrsim nesto do grada i sretnem druga koji drzi kafic i pitam njega koliko njemu serviser naplacuje servis i tek me on tu ubije u pojam, kaze 1300.oo din. Ja mu ne verujem mislim da me lozi al decko izvadi racun i pokaze mi. I eto sad sam ja besan ceo dan ko ris, nikako da se smirim.

Dok sad ovo pisem, pada mi na pamet jedna dobra voznja… Da ja lepo sutra kupim gorivo za 1500.00 dindzi, da nadjem tog majstora sutra, lepo da ga vezem za auto i da ga vucem po gradu sve dok ne potrosim to gorivo. ;o(

Aj sad idem malo da se smirim sa jednim pivom!!!

News Reporter

6 thoughts on “.:: VOZNJA ::.

  1. Vidis kod mene u servisu je teh.pregled 2566din sa PDV-om ali se pri njemu kasa rasklapa,cisti,podmazuje se stampac,radi kompletna provera,cisti od spolja i tek onda izdaje musteriji.Kada se vec uzima novac red je i zaraditi ga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.