web analytics

Arni kod mene u gostima Gledao sam sinoc film End of day’s sa Arlnoldom Schwarcenegger-om u glavnoj ulozi. Film ko film nista posebno sto se nije ocekivalo od Arnija i od holivuda. Ko je gledao film znace o cemu prica.

Prica filma ide ovako: Zadnji dani 20 veka, Djavo doso i trazi odabranu ribu, da bi mu rodila antihrista i da bi zlo konacno zavladalo zemljom. E tu se malo preso, naleteo on na naseg spasitelja koji uzima pod zastitu doticnu ribu i normalno ucinice sve da ne dodje do ljubavnog cina, toliko je resen u tome da je cak spreman i svoj zivot da da. Naravno djavo ga stavlja na razna iskusenja,prebija ga, pokusava da ga kupi na razne nacine ali ne on je nepodmitljiv ( valjda je zato i izabran za guvernera Kalifotije 😉 ).
Sve u svemu nista sto do sad nije vidjeno na filmu, ali (pazite na ALI ) tek na samom kraju me film odusevio. Pitate se zasto? Ha… sad cu vam reci.

Pa na kraju filma djavo ulazi u njega posto je prethodno on ubio telo koje je djavo do tad koristio, ne bi li stupio u fizicke intimne odnose sa izabranicom, a jedino je jos Arni prisutan u crkvi ( djavo moze i u crkvu da udje – samo da znate da vam ne vredi ni tamo da se krijete). Jedini nacin da pobedi djavola je normalno da ubije i samog sebe sto normalno i cini. Sad cete vi da pomislite (ko sto sam i ja pomislio), da ce Arni da ostane ziv, da ce jedva da izbegne smrt, ali ne covek dostojanstveno umire!!! Nisam bas mogao odmah da poverujem ali tako je bilo. Majke mi!!! 😉

Arlnold guverner

Zato ja ovom prilikom zelim da se Zahvalim Arnoldu iz razloga sto je potrosio jedan od svojih zivota u vise ciljeve, takodje zelim da se zahvalim i ostalima koji su uradili istu ili slicnu stvar, zelim da se zahvalim Americi koja nas i ciji nas ljudi svakodnevno spasavaju, i najvise od shih zelim da se zahvalim Holivudu sto nam otvaraju oci i na fin i uzbudljih nacin prikazuju kako se sve to dogadjalo.

.: Hvala im :.

News Reporter

8 thoughts on “Zelim da se Zahvalim

 1. hahaha slatko si me nasmejao 🙂 ja nemam snage da gledam takve filmove ali ako vidis Arnolda zahvali mu se i u moje ime 😛

 2. Ha, ha, ha, …
  Na početku tvoje priče nisam skontala o kom filmu se radi, ali sam negde gledala scenu u crkvi i bila zaprepašćenja …
  E sad kad znam da se žrtvovao …. ha, ha, ha … 🙂

 3. стигао брзојав од Шварца и каже:
  Хвала ти Флај немој више да ме толико хвалиш!
  У потпису твој Шварц 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.