web analytics


   Ajde i ja da se malo oglasim posle Blog Opena. Znam, malo kasnim, ali obaveze ne dozvoljavaju.

Iako sam imao primedbe na pravila konkursa za Blogopediju, naravno ne sporim kvalitet tekstova koji su objavljeni. Prvo bih, naravno, pohvalio organizatore na odrađenom mamutskom poslu, iako su imali sitnih propusta oni i ne zavređuju da se pomenu. Drago mi je da sam upoznao ljude koje znam godinama samo sa neta: Dedu, Pynkija, Miffa, Suske, Priju, Eniaca, Auroru, Waltera, Lightmana, Milosa, Borsky… drago mi je da sam video i one koje poznajem od ranije: Ivanu, Raina, Mazu, Kulica… drago mi je da sam upoznao i Mooshemu, Vesica, Varagica, Kisobrana, Acu – BizBuzza


Što se tice radionica, otprilike šta sam očekivao to sam i dobio.
Radionica Gassnera i Basica “Blogging and Money making “, iako zanimljiva za naše prilike deluje mi kao bajka, bar po tome koliko oni zarađuju. Radionica Neila Alphonsa, nije mi bila u startu zanimljiva, ali dala mi je neke ideje (o tome ću nekom drugom prilikom, ako razradim sve to). Vesićeva radionica, koja je bila “za početnike”, bila je dobar podsetnik za staro znanje i donela je neka nova saznanja. Radionica Web novinarstva, jedina koja me je “razočarala”, i od koje sam očekivao nešto konkretno, bila je ništa drugo do reklama za samu školu web novinarstva (bar dok sam imao živaca da je pratim).

Svečana vecera prvog dana, došla je kao šlag na tortu, prijatna lica, dobra muzika, odlična klopa, puno šala i anegdota, ozbiljnih razgovora i ponuda, veselja… doprineli su da se zabavimo, opustimo i spremimo za drugi dan.

Deo drugog dana, iskoristili smo Maza i ja, da Ivanu odvedemo do Zlotske pećine, što je naravno imalo za posledicu da se malo neplanirano provozamo do Brestovačke Banje u potrazi za organizatorima i predavačima koji su bili na ručku. Izvinjavam se organizatorima, ako sam im tom prilikom pojavljujući se na ručku, pričinio materijalnu štetu ali vredelo je (kolenice i komentari Ace BizBuzza i Borisa o hrani bili su nesvakidašnji), pa im ovom prilikom obećavam da ću se i sledeće godine uvaliti na klopi, ali ovaj put namerno.
😉

Još jednom hvala svima na lepom druženju, i vidimo se sledeće godine.
News Reporter

15 thoughts on “Blog Open Bor – iz mog ugla

 1. I ja volim što sam bila, i valjda ću uskoro završiti onaj post što čuči u draftu.
  Hvala ti na ekskluzivnoj poseti pećini, a za vožnju tamo-vamo izvini još jednom, nije bilo namerno.

 2. Dace bog da nam i iduce godine potvrde poverenje pa da opet organizujemo BlogOpen u Boru.
  Mislim da smo ispunili ocekivanja i du su svi bili zadovoljni.

 3. Super je bilo, malo sam vise ocekivao od radionica ali ok je. Jedino mi je zao sto se ti nisi pojavila. Ali videcemo se mi, dolazim ja na ExpoZim sigurno (ako ne pre toga).

 4. Presrecan sam sto smo se upoznali u real life-u.
  Krajnje je vreme bilo. Tako blizu a tako daleko, ko bi rekao. Tu smo bre na dohvat ruke, a trebalo nam je dve godine da se sretnemo.
  No nema veze, bitno je da smo super i da imamo naredno vreme i za druzenje i za provod.
  Ziveo ti meni !!!

 5. Hvala tebi što si došao na BO, i što si postavio par sličica iz pećine. Sledeći put, ako budemo u prilici, ćemo obavezno u program uvrstiti obilazak Zlotke Pećine. 🙂

 6. @Deda
  PA trebao si da mi kazes da idem da reagujem malo. Mogli smo da se dogovorimo za manju razliku.

  @Suske
  To je super ideja da se organizuje, a mislim da bi obavezno trebalo da se poseti i kop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.