Tupiznica 24.08.2010 - Flying man`s blog

Tupiznica 24.08.2010

Ma od nekog zanimljivog izvestaja i nema bas nesto ali poceo sam cesce da letim, a mozda bi trebalo i cesce da pisem.

U sustini prvi let smo startovali sa istocnog starta oko 15h. Plavo nebo bez ijednog oblacka nije bas nesto obecavalo sto se i potvrdilo po poletanju. Po redosledu kako smo poleteli tako smo i sleteli uz po koji krug u slabim balonima. Jedino sam ja na samom startu uleteo pravo u balon, ali mi je pukao stir up i dok sam u 2-3 kruga utvrdio sta se desilo izgubio sam i taj balon a jedina nagrada je bilo nekih 30m iznad starta. Do sletanja je bilo jos nekoliko balona ali toliko slabih i uskih da sam samo u jednom uspeo da okrenem ceo krug. Po sletanju dok smo se pakovali dosli su dva lika da se upoznaju sa nama. Jedan je nas gasrtarbajter u Nemackoj a drugi je njegov kolega i prijatelj tagodje gastarbajter samo sto je turcin. Ljudi su se velikodusno ponudili da nas caste pivom, da nas povezu dokle treba, uz to su nam ponudili i da prespavamo na vikendici ako nam odgovara. Naravno vikendica je na tupiznici, i nalazi se negde gde je i Zoki iz Valjeva sleteo kada je zadnjeg dana iscureo. Tako da ubuduce ako neko ima zelje da dodje na par dana imamo vikendicu i podunu za dobro druzenje.
Drugi let smo napravili sa severozapadnog starta iskoristivsi slabe udare termike toliko jake da smo morali da startujemo ceonim startom. Posto je vec bilo kasno curnuli smo do Bucja na pivo kod nasih prijatelja u prodavnici. Za mene je bilo korisno da sam mogao da probam speed koji sam par dana pre toga podesavao i naravno nisam ga dobro podesio tako da cu morati jos malo da se pozabavim time.

Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org Free image hosting powered by PostImage.org

Blue Sky

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

advert

3 Responses to “Tupiznica 24.08.2010”

 1. August 30, 2010 at 10:29 am #

  Definitivno treba češće da pišeš. 🙂 I ako kažeš da nije bilo neko naročito letenje, svakako je najbitnije odvojiti se od zemlje. 😉

 2. August 30, 2010 at 11:24 am #

  Jooj, u pravu si. Ali jedno vreme izgubio sam skroz motivaciju i za letenje i za pisanje. A i kad sam imao nesto mi se nije dalo, imam nekoliko postova u draftu koje nikad necu zavrsiti i objaviti.
  No krenuli smo ponovo pa videcemo, nadam se da necu ponovo da odustanem.
  Pozdrav

 3. September 3, 2010 at 3:54 pm #

  Od pisanja ne verujem da ima nesto.lol 😛
  ali mi je drago da letis i da ima slika sa letenja…
  Kaci slike brate i uzivaj u letovima!!!

Leave a Reply