web analytics

Kao što su mnogi koji me znaju mogli da primate, u poslednjih 6-7 meseci, skinuo sam popriličan broj kilograma (22kg). Dovoljno je da kažem da nije bilo previše teško, ali zahtevalo je promene, zahtevalo je želju i volju. U narednom periodu pisaću detaljnije o tome. A sada da se vratim na današnji dan, i da kažem – novi početak ili još bolje nastavak onoga gde sam stao.

HerbaLife - Level 10 U prethodnom period, od kada sam krenuo sa skidanjem kilograma, koristim HerbaLife proizvod “Formula1“, kao zamenu za zdrav obrok. Uglavnom sam ovim šejkom menjao doručak, ručao sam normalno , a za večeru sam vodio računa šta jedem. Kako bih sebe vise stimulisao, prijavio sam se za “LEVEL 10” takmičenje. Level 10 je interno takmičenje HerbaLife, u kome je cilj napraviti najbolju verziju sebe za 90 dana.
Zbog povrede kolena bio sam sprečen da vežbam, trčim ili vozim bicikl. Posle mesec i po dana od početka takmičenja imam neke rezultate, ali nisu onakvi kakve sam želeo i očekivao. Naravno, sva krivica je na meni i na Slavama koje sam posećivao. 😉 Sada je došlo vreme da se ozbiljno uključim u nastavak takmičenja i postignem bolje rezultate.

Ponedeljak 2.12.2013, 6.00h, krećem sa kardio programom vežbanja u trajanju od 63 dana. Danas je na redu Fit test, provera kondicije i spremnosti. Posle zagrevanja radi se kontrolni set vežbi, broje se ponavljanja i upisuju se u tabelu. Odradio sam Fit test, i na samom startu mi je bilo jasno da svi oni pređeni kilometri biciklom nisu bili dovoljni da se uvedem u ozbiljniju kondiciju. Nije lako da se odradi ovaj set vežbi (bar meni nije bilo lako), ali mi je dobar pokazatelj sta me čeka u narednom periodu.

Kako kažu “Nema povlačenja, nema predaje”, rezultati koje sam do sada postigao dali su mi dovoljno motivacije da nastavim dalje i da ne posustanem. Ostalo je jos desetak kilograma koje želim da skinem… Naravno, vodiću redovno ovaj blog kako bih bio dosledan, da ne odustanem i kako bih vam preneo svoja iskustva o vežbanju i načinu ishrane.

HerbaLife - Level 10

 

News Reporter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.